Zoeken naar organiseren

organiseren
 
organiseren WikiWoordenboek.
organiseren" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Tubantia 14-12-15 Museum Hengelo op zoek naar jukebox.
Evenement organiseren: Tips, Checklists, Hoe, Tools.,
Heb je een beperkt budget of vind je het organiseren van evenementen leuk, dan is het zelf organiseren van je event zeker een optie. Ontdek de voor en nadelen van het zelf organiseren van je bedrijfsevent versus het uitbesteden aan een evenementenbureau.
Organiseren Wikipedia.
Organiseren vakbond, methode van de vakbond om werknemers op de werkvloer te organiseren en om via strategische campagnes druk uit te oefenen op werkgevers. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Organiseren of met Organiseren in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Organiseren inzichtelijk te maken.
Synoniemen van organiseren; ander woord voor organiseren synoniemen.net.
bouwen, construeren, grondvesten, instellen, institueren, opbouwen, openen, opzetten, organiseren, stichten, vestigen, vormen schikken ww.: accommoderen, afdoen, beklinken, bijleggen, in orde brengen, organiseren, plooien, regelen, reguleren, vereffenen structureren ww.: ordenen, organiseren, rangschikken, schikken, vormgeven aanrichten ww.: organiseren, stichten, teweegbrengen, veroorzaken voorzien ww.:

Contacteer ons