Meer resultaten voor dj

dj
 
Roland DJ-202 DJ Controller.
Gebruik Serato DJ Intro om muziekbibliotheken op te bouwen en organiseren, of songs te integreren van iTunes: sleep gewoon een song naar het deck, stel cues, loops en samples in en trigger ze, én voeg eenvoudige FX toe. DJ-202 DJ Controller for Serato DJ Intro.
Wordt het dan toch nog een drukke DJ-zomer voor mij? Would Be Chef door Sven Ornelis.
Honderden autos stonden in lange rijen achter en naast elkaar op een grote parking en vooraan op een podium stonden DJs te draaien. Je kunt toch niet dansen in een auto denk je dan. Maar het blijkt een hele geestige avond te zijn geworden.
ALLMUSIC pro DJ.
Ervaring, ja ok, maar ook de volle goesting om bij elk evenement er voor te gaan, is essentieel! Officieel DJ statuut. Met correcte en duidelijke afspraken! GEEN amateurs, zwart of hopelijk-komen-we-opdagen gedoe! PRO DJ GELUID en LICHT. Jij wil kwaliteit?
djeastbird.com.
DJ Tom Cosyns - Professioneel Entertainment Specialist.
Dj Tom is een Professioneel DJ sinds 1988, meer dan 30 jaar ervaring in het draaien van feesten, fuiven, partys en heel wat residenties in verschillende top discotheken en danscafés in Vlaanderen. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten en trouwfuiven met of zonder discobar.
DJ-Matic muzieksystemen en multimedia voor horeca en retail DJ-Matic.
Een demonstratie en offerte op maat? Contacteer ons Veel gestelde vragen. Privacy - Gebruiksvoorwaarden - Copyright. Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat wij onze diensten kunnen optimaliseren en u de beste ervaring krijgt op onze website.
Pakkend afscheid van dj Sam, die overleed aan kanker KW.be.
Omringd door zijn geliefden en met muziek van lievelingsgroep U2 op de achtergrond sliep de Ieperling op 8 oktober in, amper vijf maand na de diagnose van lymfeklierkanker. Als dj en zaakvoerder van Studio Black Star liet hij duizenden mensen in de Westhoek dansen en feesten.
DJ equipment en Mixing Tools online kopen MUSIC STORE professional nl-BE.
269,00, € Naar product. DJ apparatuur voor het DJ-mixen, party DJ, profi of hobby DJ, digitale DJ, digitale DJ. Of het nu in de bar om de hoek of op de grote dansvloeren is - DJ's' zijn de meesters van muzikaal entertainment.
Online muziekwinkel in audio, verlichting, DJ gear, studio apparatuur.
1 in Service. 3 years S2 Store warranty. CDJ-3000 PIONEER DJ. Verwacht vanaf 13/12/2021. XDJ-XZ PIONEER DJ. Verwacht vanaf 13/12/2021. SC6000 PRIME DENON DJ. X1850 PRIME DENON DJ. Verwacht vanaf 29/11/2021. POLAR 10 HK AUDIO. Verwacht vanaf 22/11/2021. POLAR 12 HK AUDIO.
Ticket DJ frameset Trek Bikes BE.
België / Nederlands. Vous êtes sur le site Web de Trek Bicycle België / Nederlands. Ne vous inquiétez pas Il nous est arrivé à tous de prendre une mauvaise route. Cliquez ici pour accéder au site Trek de votre pays.
DJ huren of boeken voor bedrijfsfeest en bruiloft.

Contacteer ons