Op zoek naar huwelijk?

huwelijk
 
Huwelijk Gemeente Lubbeek.
De ambtenaar maakt dadelijk een huwelijksakte op en ondertekent die digitaal. Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 14 dagen en maximaal 6 maanden na de huwelijksaangifte, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Gemeente Lebbeke.
Het huwelijk is een verbintenis tussen twee mensen, voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Het huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis, maar kan eventueel ook op een andere openbare plaats met neutraal karakter, als de gemeenteraad zo'n' plaats heeft aangewezen.
Huwelijk Londerzeel.
Het huwelijk wordt voltrokken in de gemeente waar ook de huwelijksaangifte gebeurde. De gebruikelijke locatie voor het voltrekken van de burgerlijke huwelijken is de trouwzaal raadzaal in het Administratief Centrum, Brusselsestraat 25 in Londerzeel. Het is ook mogelijk om een burgerlijk huwelijk te laten plaatsvinden op twee openluchtlocaties.:
Huwelijk.
jij en je partner zijn minstens 18 jaar. minstens 1 van beide partners is ingeschreven in het bevolkings-, vreemdelingen- of wachtregister van de gemeente op het moment van de huwelijksaangifte. het huwelijk gaat door in het administratief centrum Markt 1.
Huwelijk Gemeente Diepenbeek.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Ronse.
Personen van vreemde nationaliteit nemen best geruime tijd vóór het geplande huwelijk contact op met de Burgerlijke Stand. Het huwelijk kan ten vroegste twee weken na datum van de akte van aangifte worden voltrokken.Het huwelijk wordt voltrokken in het stadhuis.
Huwelijk Gemeente Herent.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan pas voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna, op voorwaarde dat alle documenten in orde zijn. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Gemeente Puurs-Sint-Amands.
2 Je wordt uitgenodigd door de dienst Burgerzaken voor het tekenen van de huwelijksaangifte en ontvangt ook een inlichtingenblad dat moet worden ingevuld en meegebracht als de aangifte wordt getekend. 3 Op de dag van het huwelijk begeven jullie zich tegen het afgesproken uur naar de gekozen locatie voor de voltrekking van het huwelijk.
Aangifte huwelijk in België Sint-Truiden.
Trouwen en samenwonen. Aangifte huwelijk in België. Aangifte huwelijk in België. Het huwelijk is een verbintenis tussen twee personen, voltrokken door de ambtenaar van de burgerlijke stand. Als inwoner van Sint-Truiden trouw je in Sint-Truiden tenzij jouw partner woonachtig is in een andere gemeente.
Huwelijk en samenwonen - Ninove.
Huwelijk Stad Mechelen.
De personen van een andere nationaliteit en de Belgen die papieren nodig hebben van het buitenland, moeten dat zelf doen. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.

Contacteer ons